Ώρα Χεζόνια στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παραμιλούσε με Μπρέι ο Χεζόνια!

Ώρα Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ…

Έφτασε η ώρα ο Μάριο Χεζόνια να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα. Απέναντί του η… πρώην και νυν Μπαρτσελόνα, η πρωτοπόρος της φετινής Euroleague.

Αγώνας για την 27η αγωνιστική της κορυφαίας μπασκετικής ευρωπαϊκής λίγκας το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα. Στο 9-14 ο Παναθηναϊκός, που διαρκώς ενισχύεται και θέλει να βάλει τις βάσεις για μια καλύτερη σεζόν του χρόνου. Απέναντί του η κορυφαία σε αποτελέσματα Μπαρτσελόνα με φετινό ρεκόρ 18-8.

Πρόσωπο του αγώνα ο Μάριο Χεζόνια, που δεν έπαιξε κόντρα σε Άλμπα και Άρη, αλλά ο κόουτς των «πράσινων» Όντετ Κάτας να δηλώνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Εξαιρετικά απίθανη η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, που χτύπησε κόντρα στους κιτρινόμαυρους την Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Άρη, με τον Μπρέι να πραγματοποιεί απίστευτο ντεμπούτο και να σκοτώνει τον αντίπαλο με τρίποντες βόμβες!

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα απόψε στις 21:00.

Σέλβιν Μακ για Μπαρτσελόνα και Χεζόνια:

«Θα βγούμε στο γήπεδο για να παίξουμε σκληρά, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ελέγξουμε τα πράγματα που είναι στο δικό μας χέρι.

Ο Νικ Καλάθης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, τον ξέρω. Τον παρακολουθούσα περισσότερο όταν ήταν το ΝΒΑ. Κοιτάζει διαρκώς να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του, αυτό είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο. Θα προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε αρκετά».

Αναφορικά με τον Μάριο Χεζόνια σημείωσε ότι: «Τον ξέρω καλά, παίξαμε μαζί στους Ορλάντο Μάτζικ. Είναι σπουδαίος τύπος, ένας εξαιρετικός συμπαίκτης. Θα φέρει κάποια ξεχωριστά πράγματα στο παιχνίδι μας, όπως η αθλητικότητα και το playmaking. Ανυπομονώ να ξαναπαίξω δίπλα του. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος στα αποδυτήρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News