Στην πόρτα της εξόδου παίκτης του Εξάστερου
Ξένο σώμα αποτελεί παίκτης του Παναθηναϊκού στο τμήμα μπάσκετ ανδρών, με τον Όντεντ Κάτας να ξεκαθαρίζει την υπόθεση με την επιστροφή του στην Αθήνα, από όπου λείπει λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ισραήλ.
Ξένο σώμα αποτελεί παίκτης του Παναθηναϊκού στο τμήμα μπάσκετ ανδρών, με τον Όντεντ Κάτας να ξεκαθαρίζει την υπόθεση με την επιστροφή του στην Αθήνα, από όπου λείπει λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ισραήλ.
Η έλευση του Μπρέι θα έφερνε και μια αποχώρηση στον Παναθηναϊκό με το «καμπανάκι» να κρούει εδώ και καιρό τόσο για τον Μακ, όσο και για τον Φόστερ.
Αμφότεροι απογοήτευσαν στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Κάτας δεν δείχνει ικανοποιημένος μαζί τους.
Σύμφωνα με το SDNA, κάποιος παίκτης του Τριφυλλιού βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδό του από τον σύλλογο.
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει, όταν γυρίσει ο Κάτας στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μάλιστα, έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη γκαρντ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η διοίκηση ήθελε Κοντούρη στην Ευρώπη, ο Μπενίτεθ είπε όχι» (vid)
- Φωτογραφίες: Πρώτη προπόνηση για τον Χέιζ-Ντέιβις
- «Θα ενδιαφερθούν σίγουρα για Χέζονια οι Παναθηναϊκός και Ντουμπάι!»
- Παναθηναϊκός: «Θερμό» ενδιαφέρον για Γιούρτσεβεν
- «Για τον Μπενίτεθ δεν είναι παράνοια ότι ακούγεται ακόμα και η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό»