Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Live Streaming

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός | Fenerbahce – Panathinaikos Live Streaming

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Live Streaming: Να δείξει χαρακτήρα στην Πόλη!

Στην έδρα της Φενέρμπαχτσε δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός στην 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, παιχνίδι που αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο της νέας εποχής με τον Όντετ Κάτας στον πάγκο (15/1-19.00).

Fenerbahce – Panathinaikos Live Streaming

Οι πράσινοι χαμογέλασαν στο πρώτο ματς της «διπλής» εβδομάδας. Όχι μόνο γιατί νίκησαν την Βιλερμπάν, αλλά γιατί έπαιξαν το μπάσκετ που θέλει να βλέπει ο κόσμος του τριφυλλιού. Με αποτελεσματική άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και πλάνο στην επίθεση. Ασφαλώς και το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο αν οι πρωταθλητές Ελλάδας δώσουν συνέχεια στη προηγούμενη εμφάνιση, τίποτα δεν αποκλείεται… Η νίκη του Παναθηναϊκού στην Πόλη επί της Φενέρ προσφέρεται στο 3.60!

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά συμπεράσματα πέραν του Νεμάνια Νέντοβιτς που αποδείχθηκε λίρα εκατό, η επιλογή του υπηρεσιακού τεχνικού Χαραλαμπίδη να επαναφέρει για πρώτη φορά στο «4» τον Μήτογλου και να ξεκουράζει τον Παπαγιάννη με τον Όγκαστ, αποδείχθηκε ευεργετική σε όλα τα επίπεδα.Live Streaming Παναθηναϊκός

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Live Streaming

Βέβαια, η Φενέρμπαχτσε είναι στα καλύτερα της από την μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ιγκορ Κοκόσκοφ και μετρά 4 συνεχόμενες νίκες. Ο απολογισμός της στην διοργάνωση είναι συνολικά στο 9-10.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει πιθανότατα για πρώτη φορά τον Όντετ Κάτας στη τεχνική καθοδήγηση και ξέρει ότι μόνο με άμυνα και συγκέντρωση μπορεί να πάρει μια νίκη που κανείς δεν περιμένει και αν έρθει ενδεχομένως θα αλλάξει όλη τη κατάσταση στην ομάδα προς το καλύτερο! Η πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να μην επιτρέψει στην Φενέρ να βάλει πάνω από 81 πόντους(under 81.5) προσφέρεται στο 2.15.

Οι πράσινοι είχαν επιβληθεί στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ της Φενέρ με σκορ 82-68, κάνοντας μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις. 

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Στοίχημα στοίχημα

Ξεκάθαρο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 4,5 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 75 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News