Μακ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξω για τον Κάτας»

Μακ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξω για τον Κάτας»

Ο Σέλβιν Μακ δήλωσε χαρούμενος επειδή θα συνεργαστεί ξανά με τον Όντετ Κάτας.

Αναλυτικά:

“Παίξαμε σκληρά για σαράντα λεπτά. Φέτος δυσκολευόμαστε να έχουμε υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε κάποια παιχνίδια παίξαμε για 26′ ή 36′ καλά, αλλά χθες νιώθω ότι ήμασταν καλοί σε όλο το σαραντάλεπτο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο” είπε χαρακτηριστικά.

Για τη Φενέρμπαχτσε: “Πρέπει να βγούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, όπως με τη Βιλερμπάν. Έχω αυτοπεποίθηση κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Θα έχουμε έναν νέο προπονητή, αλλά θα πρέπει να βγούμε έτοιμοι για να παίξουμε. Δεν έχουμε μπει ακόμη σε λεπτομέρειες για την τακτική, θα τα δούμε τις επόμενες ώρες”.

Για τον Όντεντ Κάτας: “Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, προπονητής των παικτών. Προφανώς καταλαβαίνει απόλυτα πώς σκέφτονται οι παίκτες, έχοντας παίξει κι αυτός σε υψηλό επίπεδο. Λατρεύω το σύστημά του, έπαιξα γι αυτόν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ πέρσι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω γι αυτόν”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News