Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 77-89 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Live Streaming | Panathinaikos – Villeurbanne Live Streaming

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Live Streaming: Νίκη για πολλούς λόγους

Να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος τη Βολερμπαν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα (14/1, 21:00).

Panathinaikos – Villeurbanne Live Streaming

Σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της σύγχρονης ιστορίας του είναι ο Παναθηναϊκός που διάγει ένα μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Βόβορα και την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πρώην «πράσινο» Όντετ Κάτας.

Οι πράσινοι όμως πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα αυτά γιατί προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα που τους έριξαν στο 5-12 στη διοργάνωση.  Αυτό που είναι ζητούμενο τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά είναι μία νίκη που θα προστεθεί σε αυτή επί της ΑΕΚ και θα αφήσει χαραμάδα αισιοδοξίας για το άμεσο μέλλον. Η νίκη του Παναθηναϊκού με προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο πληρώνει 1.91.Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Live Streaming

Επιπρόσθετα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες, καθώς οι Γάλλοι… βράζουν βαθμολογικά στο ίδιο «καζάνι» με το τους πρωταθλητές Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η Βιλερμπάν έχει 5 νίκες και 12 ήττες και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες από Εφές, Φενλερ και ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα θα καθοδηγηθεί και πάλι από τους Χαραλαμπίδη-Γιαπλέ και πρέπει αυτή τη φορά να μπει από την αρχή συγκεντρωμένη για να μην βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ… Το ενδεχόμενο να μπουν συνολικά στον αγώνα 159 ή και λιγότεροι πόντοι(under 159.5) προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε πέρσι τέτοια εποχή (24 Ιανουαρίου) την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και είχε επικρατήσει 100-88.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Στοίχημα στοίχημα

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 1,5 φορά το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 80 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News