Να περάσει ο επόμενος - Τέλος ο Φόστερ;

Να περάσει ο επόμενος - Τέλος ο Φόστερ;

Το γεγονός ότι ο Μάρκους Φόστερ έμεινε εκτός 12άδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προδικάζει το μέλλον του!

Το γεγονός ότι ο Μάρκους Φόστερ έμεινε εκτός 12άδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προδικάζει το μέλλον του!

Ο Αμερικανός είναι ωσεί παρών μήνες τώρα κι επειδή στο κλαμπ η υπομονή από το 2012 κι έπειτα δεν περισσεύει ο Αμερικανός ετοιμάζεται να πάρει πόδι, ώστε ο Οντέτ Κάτας να προικιστεί (; ) με αυθεντικό πλέι-μέικερ. Αν τα λεφτά δεν βγαίνουν τότε θα προωθηθεί στη θέση του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Το καλοκαίρι η κοινή λογική έλεγε ότι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό θα ήταν η υγεία του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η αλήθεια ήταν ότι το μεγαλύτερο στοίχημα απ΄ όλα άκουγε στο όνομα Μάρκους Φόστερ, παίκτης με μηδενική εμπειρία από Ευρωπαϊκά Κύπελλα, σούτινγκ γκαρντ που έκανε συμπαθητικό όνομα στο κολεγιακό αλλά μετά έπαιξε στην… Κορέα, τον… Λίβανο και μια μικρομεσαία ομάδα του Ισραήλ.

Παντού ήταν καλός σκόρερ αλλά αυτό έπρεπε να το επιβεβαιώσει και στο ψηλότερο επίπεδο, μόνο που ο φουκαράς πέτυχε την ομάδα σε μεταβατικό στάδιο, χωρίς κι η ίδια να ξέρει τι θέλει να κάνει φέτος.

Αν ήξερε δεν θα έδιωχνε μεσούσης της περιόδου τον προπονητή που είχε σαν στόχο να προωθήσει τους νεαρούς Έλληνες και ποντάροντας στο καλό κλίμα να φτιάξει ένα ρωμαλέο σύνολο που θα εκπροσωπούσε επάξια τον σύλλογο. Ο Φόστερ έδειξε κλασικά δείγματα Αμερικανού που νομίζει ότι έρχεται να κάνει…πλάκα στην Αθήνα, αλλά με το που δει τι πίεση υπάρχει εδώ, εξαφανίζεται.

Δυνατός κι εκρηκτικός με εντυπωσιακό πρώτο βήμα, εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά αυτά δεν φτάνουν όταν συνδυάζονται με χαμηλό δείκτη δημιουργίας, ανωριμότητα, με λάθος αποφάσεις και αμυντικά στατιστικά που δύσκολα ξεπερνούν την μετριότητα. Αναζητείται ο επόμενος…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News