Νέντοβιτς: «Είναι παράξενη η κατάσταση, αλλά η νίκη είναι πάντα σημαντική»
Στην συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague στάθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά την νίκη επί της ΑΕΚ.
Στην συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague στάθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά την νίκη επί της ΑΕΚ.
Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι η ΑΕΚ τους έβαλε δύσκολα όμως κατάφερα να φτάσουν σε μία νίκη που ήταν δύσκολη μετά απ’ όσα έγιναν.
Αναλυτικά
«Ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά με όσα περάσαμε. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με ποιότητα. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν στο +6 για εμάς, μετά υπήρχε ισορροπία. Όλοι παλέψαμε, είχαμε συγκέντρωση, κάναμε την δουλειά μας. Μία νίκη είναι πάντα νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Σέρβος γκαρντ, προτού σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο «τριφύλλι» το τελευταίο διάστημα:
«Είναι παράξενα, δεν είναι ξεκάθαρο τι γίνεται. Πρέπει να σεβαστούμε τους δύο προπονητές που έχουμε τώρα. Πρέπει να τους εμπιστευτούμε. Είναι καλοί, ξέρουν μπάσκετ».
Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα: «Η γνώμη μου είναι η εξής: Για να κερδίσεις στην Euroleague πρέπει να είσαι πάντα 100% συγκεντρωμένος. Δεν ζητάμε κάτι έξτρα, πρέπει όλοι να κάνουμε την δουλειά μας αυτές τις δύο ώρες που έχουμε τον αγώνα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πάει για ψηλό επιπέδου Λεσόρ στη νέα εποχή
- Ψάχνει ηχηρό όνομα: Παίρνει γκαρντ από το πάνω ράφι ο Παναθηναϊκός
- Το δεκαήμερο του Μπογκντάνοβιτς και το μεγάλο «χαρτί» Ομπράντοβιτς
- «Ο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να είναι στους πάγκους - Ζήτημα ημερών η συνάντηση με Παναθηναϊκό»
- Conference: Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αντίπαλο - Τα υπογκρούπ και η κλήρωση