Παναθηναικος - Ζενιτ Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναικος - Ζενιτ Live Streaming

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming | Panathinaikos – Zenit Live Streaming

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming: Ποντάρει στην αλλαγή της ψυχολογίας για νικήσει

Μια δύσκολη εβδομάδα ήταν η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Βόβορα και πηγαίνει με υπηρεσιακό δίδυμο στο ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7/1 21.00).

Η ήττα στο Λαύριο και ο τρόπος που αυτή προέκυψε(61 πόντους παθητικό στο 2ο ημίχρονο…) μετέτρψε το βαρύ κλίμα για τον Βόβορα σε αβάσταχτο και οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Τα παιχνίδια όμως δεν μπορούν να περιμένουν και οι πράσινοι καλούνται να τα βάλουν με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης των πολλών πρώην…

Panathinaikos – Zenit Live Streaming

Στο πάγκο του τριφυλλιού θα καθίσουν ως υπηρεσιακοί οι Χαραλαμπίδης και Γιαπλές. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει σε αυτή την αλλαγή ψυχολογίας που συνηθίζεται όταν φεύγει ένας προπονητής. Αμιγώς αγωνιστικά οι πράσινοι είναι τελείως απρόβλεπτοι. Αυτό είναι ένα ζήτημα προς άμεση επίλυση, γιατί το ρεκόρ 5-11 στην Ευρωλίγκα δεν είναι τιμητικό ούτε για τη φανέλα, αλλά ούτε και για αυτό το φτηνό ρόστερ της τωρινής ομάδας. Η απόδοση για νίκη του Παναθηναϊκού είναι στο 2.20.

Ασφαλώς και το ματς για τους Πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στην ομάδα των Τσάβι Πασκουάλ, Κέισι Ρίβερς και Μάνου Παπαδόπουλου μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο Ρώσοι έχουν δώσει 15 παιχνίδια στη διοργάνωση και είναι στο 10-5 υπέρ τους. Παράλληλα, είναι φόβος και τρόμος εκτός έδρας με 7 νίκες! Βέβαια αν υπάρχει ένα καλό στην υπόθεση είναι ότι στα δύσκολα θεωρητικά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός παίζει με μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης. Το σενάριο προβαδίσματος του τριφυλλιού από το ημίχρονο και νίκης στο τέλος προσφέρεται στοιχηματικά με απόδοση 3.00.Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming

Στο κομμάτι προϊστορίας ο Παναθηναϊκός πέρσι νίκησε την Ζενίτ 91-86 στο ΟΑΚΑ  ενώ έχει ηττηθεί και τις δύο φορές που επισκέφτηκε την Αγία Πετρούπολη. Αν σημειωθούν 153 και περισσότεροι πόντοι(over 152.5) δίνει απόδοση 1.92.

Παναθηναικος – Ζενιτ Στοίχημα στοίχημα

Οριακό αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 2,1 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 75 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναικος – Ζενιτ Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ζενίτ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News