Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός Live Streaming | Crvena Zvezda - Panathinaikos

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Live Streaming | Crvena Zvezda – Panathinaikos Live Streaming

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Πρέπει και θα νικήσει!

Να νικήσει και να κλείσει με χαμόγελο το 2020 έχει ως μοναδικό στόχο ο Παναθηναϊκός. Αγωνίζεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Crvena Zvezda – Panathinaikos Live Streaming

Η σταθερότητα είναι το βασικό ζητούμενο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα έχει πολλά πάνω-κάτω στην απόδοση του, πράγμα που έχει πληρώσει με ήττες. Στο Τελ Αβίβ  οι πράσινοι με μπροστάρη τον Νέντοβιτς έκαναν τρομερό 2ο ημίχρονο. Όμως πλήρωσαν το πρώτο μέρος και τη διαφορά που είχαν χτίσει οι Ισραηλινοί μέχρι την ανάπαυλα.

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Βόβορα δεν θα έχει απέναντι της ούτε τη Ρεάλ, ούτε την Μακάμπι. Αντιθέτως ο φετινός Ερυθρός Αστέρας είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών. Ψάχνεται μετά την αντικατάσταση του προπονητή και την επιστροφή του Ράντονιτς στον πάγκο. Αν το ματς μείνει κάτω από τους 150 πόντους στο σύνολο(under 149.5) πληρώνει με 2.55.Panathinaikos Live Streaming

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Με έναν μπερδεμένο αντίπαλο που ψάχνεται συνολικά, σε μια άδεια έδρα λόγω του ιού, το σενάριο είναι κομμένο και ραμμένο για το διπλό του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και στοιχηματικά είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που οι πράσινοι δίνονται ως φαβορί να νικήσουν σε εκτός έδρας αγώνα, με απόδοση 1.88.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα πλην της απουσίας του Όγκαστ, οποίος όμως δεν έχει καταφέρει ως τώρα να μπει στο κλίμα της ομάδας και να πάρει ουσιαστικό ρόλο.

Στη προϊστορία οι Σέρβοι έχουν ελαφρώς το πάνω χέρι τα τελευταία χρόνια αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διπλό του τριφυλλιού στο Βελιγράδι ήταν ίδια εποχή παρά μία εβδομάδα και κάτι μέρες! Συγκεκριμένα στις 21/12 του 2017 οι πράσινοι είχαν αποδράσει με το «διπλό» επί του Ερυθρού Αστέρα και αυτό αναμένεται να επαναληφθεί! Η πιθανότητα να προηγείται ο Παναθηναϊκός από το ημίχρονο και να νικήσει προσφέρεται στο 2.62.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός στοίχημα

Οριακό φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει σχεδόν 2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 78 πόντους χοντρικά.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων για το αποψινό παιχνίδι.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News