Παναθηναϊκός - Άλμπα Live Streaming | Euroleague 2020/21

Διαιτησία σίχαμα στο ΟΑΚΑ, χάρισαν τη νίκη στη Ρεάλ!

Παναθηναϊκός – Άλμπα Live Streaming | Panathinaikos – Alba Live Streaming

Παναθηναϊκός – Άλμπα Live Streaming: Να επαναλάβει την εμφάνιση για να νικήσει…

Σε ένα κομβικό σημείο που τα πράγματα έχουν στραβώσει αρκετά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά το παιχνίδι με την Άλμπα για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας(17.12 21.00) δεν μπορεί να περιμένει.

Panathinaikos – Alba Live Streaming

Ανεξάρτητα από τα αγωνιστικά ζητήματα που προέκυψαν κόντρα στους Ισπανούς όπως ο τραυματισμός του Σέλβιν Μάκ και τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής των βασικών, το σημαντικότερο ζήτημα αφορά την διαχείριση στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι πράσινοι είναι μια νέα ομάδα με σκαμπανεβάσματα και πρέπει  να καθαρίσουν το μυαλό τους από τον τρόπο που ηττήθηκαν μετά από δύο παρατάσεις.

Βασικό ζητούμενο για τον Γιώργο Βόβορα και τους συνεργάτες του  είναι η ομάδα να επαναλάβει την εμφάνιση με την Ρεάλ Μαδρίτης κι ας έχασε…. Αν το καταφέρει αυτό, τότε του φτάνει για να νικήσει την Άλμπα Βερολίνου. Το ενδεχόμενο να σημειώσει ο Παναθηναϊκός 83 πόντους και πάνω (over 82.5) προσφέρεται στο 1.81.Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Άλμπα Live Streaming

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι απλά και αυτό γιατί η Άλμπα Βερολίνου έρχεται στο ΟΑΚΑ ανεβασμένη και από σερί νικών. Οι Γερμανοί προέρχονται από τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, ενώ είχαν επικρατήσει πιο πριν εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε και εκτός της Βαλένθια. Το σενάριο να δώσει το παιχνίδι περισσότερους από 161 πόντους(over 161.5) δίνει 1.87.

Στο κομμάτι της προϊστορίας ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Ωστόσο, στο περσινό ματς του ΟΑΚΑ οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει στη 2η παράταση 106-105 μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Στοίχημα στοίχημα

Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 1,5 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 80 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Άλμπα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News