Οι αλήτες και οι... δαρμένοι

Οι αλήτες και οι... δαρμένοι

Η ακατανόητη απόφαση της Ευρωλίγκα να «ακυρώσει» τον Μακ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν είχαν τα… προσόντα, αλλά ούτε και το μυαλό κόντρα στη Βιλερμπάν. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Η ακατανόητη απόφαση της Ευρωλίγκα να «ακυρώσει» τον Μακ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν είχαν τα… προσόντα, αλλά ούτε και το μυαλό κόντρα στη Βιλερμπάν. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Πέρασε μια δεκάδα αγώνων… «καταιγίδα» για τον Παναθηναϊκό με τρεις νίκες και επτά ήττες. Μπορεί οι πράσινοι, κάπου, να το… βρήκαν, ακόμη και με το χαμηλότερο μπάτζετ της ιστορίας τους, αλλά προς το τέλος… «βούλιαξαν».

Το… «μπαν στη Βιλερμπάν» θα μείνει στην ιστορία. Η Ευρωλίγκα ανέδειξε την προχειρότητα της σαν διοργάνωση. Το «τερμάτισε» στην κυριολεξία σε αυτό το ζευγάρι των ομάδων, που φυσικά θα εντοπιζόταν ο Παναθηναϊκός.

Δεν φτάνει που το Τριφύλλι έκανε «fair play» μερικές εβδομάδες πίσω, να μην γίνει ο αγώνας, δεν φτάνει που ταξίδεψε, τότε, ως τη Γαλλία ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ και ταλαιπωρήθηκε ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, δεν φτάνει που έχει εξτρά διαβολοβδομάδα επειδή δεν υπάρχουν ημερομηνίες… ο αποκλεισμός του Μακ των τριών συμμετοχών στην Ευρωλίγκα, έλειπε. Δηλαδή με την ίδια λογική, να μην έπαιζαν και οι δύο παίκτες των γηπεδούχων που δεν είχαν Covid, αλλά… 37,5 πυρετό!

Πώς και δεν ενεργοποίησε και τον Τόνι Πάρκερ ο Μπερτομέου, να μας αφήσει «κάγκελο». Όχι, πως δεν το πέτυχε, φυσικά…

… και φυσικά, και δεν προτίθεμαι να αφήσω κάτω από το «χαλάκι» την άνευρη εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Έφαγε «ξύλο», δεν μπόρεσε να ανταποδώσει. Μαχητική ψυχή δεν επέδειξε, πνευματικά ήταν… αλλού, ενώ το πλάνο άμυνας δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παρκέ. Μα, 10/13 τρίποντα παθητικό σε ένα 20λεπτο που έγιναν μέχρι και 17/23;

Με λίγα λόγια, δεν βλεπόταν αυτό που παρουσίασε ο Γιώργος Βόβορας. Τα δύο καταστροφικά τελευταία δεκάλεπτα της Ισπανίας με Βαλένθια και Μπασκόνια εμφανίστηκαν σε διάρκεια 40 λεπτών απόλυτης συντριβής σε όλα τα επίπεδα στο Αστρομπάλ.

Λάθος επαναφορές, «σκοτωμένα» σουτ χωρίς πλάνο (0/7 ο Νέντοβιτς, 5/22 συνολικά), άμυνα που δεν άντεξε στο… ξύλο και έγινε άμυνα… με τα μάτια, καμία λύση από το ροτέισον. Κανονικό ναυάγιο, λέγεται, αυτό, και στο Μιλάνο, πλέον, καλείται να κάνει ΟΛΙΚΟ makeover.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News