Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming | Villeurbanne – Panathinaikos Live Streaming

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Την κρατάει… χαμηλά και τη νικάει!

Τον δρόμο που χάραξε κόντρα στην Μπάγερν… θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Βιλερμπαν σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας(1/12  21.45).

Villeurbanne – Panathinaikos Live Streaming

Με ζητούμενο τη συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι που του έχει δώσει και τις τρεις νίκες ως τώρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Αστρομπάλ». Οι πράσινοι έχουν κρατήσει τέσσερις φορές τους αντιπάλους του στην Ευρωλίγκα κάτω από τους 77 πόντους και σε αυτά τα ματς μέτρησαν τρεις νίκες και τη παράταση με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία που στο τέλος ηττήθηκαν.

Το θετικό στοιχείο είναι ότι  ο Παναθηναϊκός χτίστηκε για αυτό το στιλ παιχνιδιού και έχει τα κορμιά και τα νιάτα για να εξυπηρετήσει το πλάνο. Αυτά που του χρειάζονται είναι η συγκέντρωση και η σταθερότητα. Το under 155.5 πόντων στον αγώνα πληρώνει στο 1.84…  

Το θετικό για τον Γιώργο Βόβορα είναι ότι με την επιστροφή του Φοστέρ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και την ίδια ώρα παίκτες όπως ο Γουάιτ δείχνουν να μπαίνουν σιγά σιγά στο… καλούπι τη ομάδας.Live Streaming Παναθηναϊκός

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το ρεκόρ της Βιλερμπάν στη διοργάνωση είναι στο 2-6 και στο γήπεδο της μετρά μόνο μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. Ασφαλώς και ο Παναθηναϊκός πάει στο «Αστρομπάλ» για τη νίκη που θα τον ανεβάσει στο 4-6. Αποτέλεσμα που προσφέρεται στο 2.01.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός έχασε στο συγκεκριμένο γήπεδο ένα δικό του παιχνίδι, στο οποίο είχε προβάδισμα  για 39 λεπτά, αλλά με αντεπίθεση των γηπεδούχων στο τέλος ηττήθηκε (79-78).

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός στοίχημα

Οριακό αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει λίγο παραπάνω από 2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 76-77 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News