Κέι Σι Ρίβερς: «Πεθαίνω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού»
Δεν ξέχασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα πέθαινε για αυτούς.
Δεν ξέχασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα πέθαινε για αυτούς.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην EuroLeague, δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από τους «πράσινους» αποθεώνοντας τους φίλους της ομάδας.
«Η Αθήνα ήταν πανέμορφη. Τη λάτρεψα. Υπάρχουν πολλοί Ελληνοαμερικανοί που επιστρέφουν για να ζήσουν εκεί, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα με την γλώσσα. Η ζωή εκεί ήταν εύκολη καθώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες πόλεις μαζί με την Μαδρίτη» ήταν τα λόγια του Ρίβερς, οποίος συνέχισε:
«Απόλαυσα τη ζωή στην πόλη όπου υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη για να επισκεφτείς. Πέρασα πολύ καλά αυτά τα δύο χρόνια ενώ και οι Έλληνες είναι υπέροχοι. Είναι τρελοί. Όμως οι οπαδοί υποστήριζαν πάρα πολύ την ομάδα! “Πεθαίνω” για αυτούς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»