ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ: Μπασκόνια - Παναθηναϊκός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Live Streaming

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Valencia – Panathinaikos Live Streaming

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Να αλλάξει το τσιπάκι και να μην φύγει από την Ισπανία με άδεια χέρια θέλει ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη φορά φιλοξενείται από την Μπασκόνια στο δεύτερο σερί ματς στην ιβηρική χερσόνησο (19/11  21.30).

Baskonia – Panathinaikos Live Streaming

Οι πράσινοι έχουν ως πρώτο ζητούμενο να ξεχάσουν όσα έγιναν στη Βαλένθια. Εκεί στη διάρκεια του αγώνα έχασαν τον προσανατολισμό τους και επέτρεψαν στους Ισπανούς να τρέξουν και κάνουν το παιχνίδι τους.

Με σκληράδα στην άμυνα και αποφυγή των αβίαστων λαθών ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να καταφέρει. Επιπρόσθετα τα παιχνίδια κυλούν, το ρεκόρ έπεσε στο  2-5 και κάποια στιγμή πρέπει να έρθει μια σημαντική νίκη που θα αλλάξει τη ψυχολογία. Ο δρόμος για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα είναι ξεκάθαρος. Άμυνα στα όρια του φάουλ, έλεγχος στα ριμπάουντ και χαμηλό σκορ. Έτσι θα έρθει η νίκη. Live Streaming Παναθηναϊκός

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η Μπασκόνια έχεις επίσης εφτά παιχνίδια στη διοργάνωση, όπως ο Παναθηναϊκός και βρίσκεται στο 3-4(νίκες-ήττες) στη διοργάνωση. Η ισπανική ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με την Φενέρμπαχτσε και ο εξάστερος πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευφορία και τη πιθανή χαλαρότητα των Βάσκων, που έχουν πιστέψει ότι θα έχουν εύκολο έργο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι για άλλη μια φορά οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν τον Παναθηναϊκό ως απόλυτο αουτσάιντερ για τη νίκη και την Μπασκόνια το μεγάλο φαβορί.

Οι επισκέψεις του τριφυλλιού στη Βιτόρια είναι πάντα δύσκολες και το τελευταίο διπλό της ομάδας επί της Μπασκόνια καταγράφεται το 2017(63-72), σκορ που πρέπει να αποτελέσει οδηγό…

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 3 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 75 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Μπασκόνια – Παναθηναϊκός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News