Αστεία στοχοποίηση

Αστεία στοχοποίηση

Στην Ελλάδα ζούμε, ξέρουμε ότι υπομονή δεν υπάρχει στάλα, ούτε καν για συλλόγους ΜΥΘΟΥΣ, όμως με το να στοχοποιείται τόσο νωρίς ο Γιώργος Βόβορας φτάνουμε σε αστείες καταστάσεις.

Στην Ελλάδα ζούμε, ξέρουμε ότι υπομονή δεν υπάρχει στάλα, ούτε καν για συλλόγους ΜΥΘΟΥΣ, όμως με το να στοχοποιείται τόσο νωρίς ο Γιώργος Βόβορας φτάνουμε σε αστείες καταστάσεις.

Λες και το καλοκαίρι δεν ήξερες σε ποιον έδινες τη μπαγκέτα, λες κι ο σύλλογος (καταδικασμένος να ζήσει ή να πεθάνει ΜΟΝΟ από τα εσόδά του) μπορούσε να φέρει πιο ακριβό προπονητή στη θέση του τέως ασίσταντ. Είδαμε και τι πέτυχε ο πρωταθλητής όταν πόνταρε σε Τζόρτζεβιτς, Ιβάνοβιτς, Πασκουάλ, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο χρειάστηκαν μερικοί για να τον βγάλουν…άσχετο!

Στην παρούσα φάση, με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί κυρίως οικονομικά, το να δημιουργούνται ψίθυροι και και εστίες φωτιάς για την επάρκεια του κόουτς είναι ό,τι χειρότερο. Νοέμβρη μήνα, έτσι;

Πόσο μάλλον για προπονητή που (κακώς ή καλώς) βασίζεις πολλά, την ανάκαμψή σου κυρίως, ποντάροντας στο προφίλ του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου. Μερικοί του χρεώνουν 100% το τέλμα στο οποίο μπαίνει η ομάδα στην τελευταία περίοδο, δεν διαφωνούμε ότι έχει κάποιες εμμονές σε παίκτες και ρόλους, ούτε ότι παρουσιάζει θέματα στη διαχείριση των αγώνων.

Ε και λοιπόν; Το βιογραφικό του δεν πρόδιδε πως κάτι τέτοια ζητήματα θα τα είχε στα πρώτα του βήματα; Ουαί κι αλίμονο αν μέσα σε λίγους μήνες μπορεί να βγει πόρισμα ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ αλλα για ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ γενικότερα. Αν είναι δυνατόν ένα μικρό σερί κακών αποτελεσμάτων να μπορεί να προδιαγράψει την πορεία του. Σύνεση και ψυχραιμία λοιπόν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News