Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Valencia – Panathinaikos Live Streaming

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming: Στις εμφανίσεις και τις εντυπώσεις μένει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα τις τελευταίες εβδομάδες. Όμως ήρθε η ώρα για νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Βαλένθια (17/11, 21.30).

Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός άφησε υποσχέσεις απέναντι στη καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας από πέρσι, Εφες, αλλά και στον φοβερό και τρομερό Μίσιτς. Οι πράσινοι όμως είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τη δουλειά τους. Πρέπει να πάρουν νίκη ή νίκες στη διπλή εβδομάδα, που τον θέτει αντιμέτωπο των Βαλένθια και Μπασκόνια στην Ισπανια.

Valencia – Panathinaikos Live Streaming

Η Βαλένθια είναι πιο ποιοτική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ξεκάθαρα δεν είναι του επιπέδου των Εφές, ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα που ήδη έχει αντιμετωπίσει η ομάδα. Ασφαλώς και χρειάζονται προσοχή σε παίκτες όπως οι Ντούμπλιεβιτς, Γουίλιαμς και Κάλινιτς και ξεκάθαρος στόχος των πράσινων είναι να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς και με σκληρή άμυνα να κρατήσουν κάτω από τους 80 πόντους τις νυχτερίδες. Αυτός είναι πρακτικά ο δρόμος για τη νίκη.

Για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα υπάρχουν επιπλέον λόγοι αισιοδοξίας. Αυτοί έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβις στη δράση, αλλά και η ενσωμάτωση του Μακ. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε στο ντεμπούτο του ότι είναι επιπέδου Παναθηναϊκού και μπορεί να προσφέρει και στο σκορ, εκτός από την οργάνωση.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η Βαλένθια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με ρεκόρ 4-3, αλλά τη προηγούμενη αγωνιστική έχασε 90-79 από την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία. Ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει καμία σπουδαία προϊστορία. Το 2010 ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα (56-72), αλλά το 2017 και πέρσι ηττήθηκε στα σημεία από τις «νυχτερίδες». Live Streaming

Βαλένθια – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει πάνω από 3 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ΟΑΚΑ 75 με 77 πόντους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News