Έτσι θα χτυπήσει την ΤΣΣΚΑ ο Βόβορας

Έτσι θα χτυπήσει την ΤΣΣΚΑ ο Βόβορας

Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι τόσο “γεμάτη” στο ρόστερ σαν τη Μπάρτσα, αλλά δεν παύει να αποτελεί πάντα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Αν απόψε ο Γιώργος Βόβορας βρει τον τρόπο να την κατεβάσει στους 70 πόντους πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες επιτυχίας του τριφυλλιού με γεωμετρική πρόοδο. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να είναι εύστοχος από μακριά.

Βέβαια όποιος ζει με το μακρινό σουτ πότε πότε θα πεθάνει κιόλας από αυτό, είναι αναπόσπαστο μέρος της εξίσωσης, μα Νέντοβιτς-Φόστερ πατούν καλά το τελευταίο διάστημα οπότε…γιατί όχι;

Αλλωστε με τόσες απουσίες στους ψηλούς δεν είναι βέβαιο πως η μπάλα θα περάσει πολύ ώρα στο ζωγραφιστό αφού μονάχα ο Ντίνος Μήτογλου έχει κινήσεις με πλάτη στο καλάθι, ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφεύγει το “ξύλο”, προτιμώντας να καρφώνει ή να σουτάρει από τα 5-6 μέτρα.

Ο Βόβορας θα σημαδέψει κατ’ ευθείαν στην καρωτίδα της ΤΣΣΚΑ, επιστρατεύοντας πεντάδες με απειλητικούς γκαρντ παρ’ όλο που οι αμυντικές αδυναμίες Φόστερ και Νέντοβιτς αφήνουν κενά στα μετόπισθεν. Απόψε Σαν Ρος, Παπαπέτρου, Μποχωρίδης πρέπει να βγάλουν ψυχή και πολλά τρεξίματα για να καλύψουν τους συμπαίκτες τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News