Το τρικ Βόβορα για να καλύψει το κενό του Παπαπέτρου
Ο Γιώργος Βόβορας έχει σκεφτεί το πως θα καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει στο «3» ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας, Δημήτρη Κοντό υπάρχουν τρεις τρόποι για να βρεθεί αντικαταστάτης του Έλληνα σμολ φόργουορντ.
Αγωνιστικά λεπτά στο «3» θα πάρουν οι Άαρον Ουάιτ και Λεωνίδας Κασελάκης. Ο πρώτος θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, διότι έως τώρα έχει απογοητεύσει σε όλα τα επίπεδα. Ο δεύτερος είναι πραγματικός «μαχητής» και έχει εκπλήξει άπαντες με τις επιδόσεις του, ακόμη και στη δύσκολη έδρα του «Παλάου Μπλαουγκράνα».
Από κει και πέρα, ο Έλληνας προπονητής έχει κι ένα «τρικ» να εφαρμόσει στο παιχνίδι με τη Φενέρ. Να βάλει τον Μποχωρίδη, που επιστρέφει, στον «1» και να ανέβει ο Σαντ Ρος στο «3». Να σημειωθεί πως ο Σάικς δεν είναι 100% έτοιμος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4η αγωνιστική με Ολυμπιακό - Αναλυτικά το πρόγραμμα
- Το παρασκήνιο της ημέρας: Ο νέος Καμαρά, η αντίδραση Ντέσερς και η «πόρτα» σε ΣΚΑΪ
- Αιχμές Λιόλιου για Παναθηναϊκό: «Η επιλογή του ήταν εξαιρετικά άστοχη»
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Ουναΐ στο 4-2-2-2 και ποιος θα μείνει στον πάγκο
- Τουρνουά Ρόδου: Νέες ώρες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Πότε παίζουν και πού θα δείτε τους αγώνες