Χρήσιμο εργαλείο ο Μπεντίλ

Χρήσιμο εργαλείο ο Μπεντίλ

Στα «μικρά-μικρά» του ντέρμπι με τους λιμανίσιους πέρασε το γεγονός της μικρής συμμετοχής του Μπεν Μπεντιλ.

Ο κόουτς δεν εμπιστεύτηκε παραπάνω από έξι λεπτά τον Αφρικανό που από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και την σοβαρότητά του.

Ο τύπος δεν ανήκει στη λαμπερή κατηγορία των σκόρερ και των αθλητών που θα καταφύγουν σε θεαματικές ενέργειες που λατρεύει ο κόσμος.

Ωστόσο είναι ένας απόλυτα συγκεντρωμένος μπασκετμπολίστας που ήρθε στο τριφύλλι για να γίνει κομμάτι μιας ορθής ομαδικής λειτουργίας που από πέρσι ακόμα την ψάχνουμε. Φοβερό κορμί, μεγάλη θέληση για μάθηση, καλή ενέργεια στα αποδυτήρια όσο χρόνο κι αν παίζει, σωστές (κατά βάση) αποφάσεις, οικονομία στις κινήσεις και μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα για τον αντίπαλο είναι το πακέτο που προσφέρει ο Μπεν σε κάθε προπονητή.

Επίσης η δύναμή του κι ο τρόπος που μαρκάρει ψηλότερους αντιπάλους σε συνάρτηση με τα χέρια …τανάλιες που διαθέτει , είμαστε βέβαιοι ότι θα μας απασχολήσουν πολύ στο προσεχές μέλλον.

Η σωματική του διάπλαση και το αξιόπιστο σουτάκι που έχει στη φαρέτρα του θα τον οδηγήσουν φέτος στα …βαθιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η γνώση από τη συνεργασία με Πεδουλάκη, Πιτίνο θα μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη αφετηρία για το ξεκίνημα του. Ο άνθρωπος θέλει τακτικά λίγο χρόνο ακόμα για να μπει στη φιλοσοφία Βόβορα, αλλά είναι αθλητής που αξίζει την προσοχή μας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News