Ο Μπερτομέου «πάγωσε» με επιστολή στον αθλητικό δικαστή τα «20-0»!
Ο Τζόρντι Μπερτομέου πιάστηκε… απροετοίμαστος στο θέμα της πανδημίας και με χαρακτηριστική καθυστέρηση απέστειλε επιστολή στον αθλητικό δικαστή της Euroleague, προκειμένου να αναστείλει τις αποφάσεις στις ανοιχτές υποθέσεις έως ότου ψηφιστούν οι αλλαγές στο πρωτόκολλο της διοργάνωσης.
Τέσσερα παιχνίδια δεν διεξήχθησαν τις τελευταίες μέρες στην Ευρωλίγκα (Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός, Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας, Μπασκόνια – Ζενίτ, Βαλένθια – Ζενίτ).
Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε να… πάρει μέτρα! Το «20-0» ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα που υποφέρει από τον κορονοϊό.
Τα τέσσερα προαναφερόμενα ματς θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία. Ακόμη, θα ανασταλούν οι ανοιχτές υποθέσεις μέχρι και την Δευτέρα (19/10), όταν και θα τεθούν προς ψήφιση οι αλλαγές στους κανονισμούς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δημοσίευμα... βόμβα: «Ο Ομπράντοβιτς φέρνει πίσω και τον Διαμαντίδη»
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές που πρότεινε σε Ντε Φράι
- Παναθηναϊκός: Η «αντίδραση» Φαν Ντρόγκελεν και το ατού στη διαπραγμάτευση
- Παναθηναϊκός, Πένια: Το ποσό που απαιτείται για αγορά
- Μάχη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: Ο παίκτης που θέλουν από Ισπανία