Το άδοξο τέλος του Τζάκσον

Το άδοξο τέλος του Τζάκσον

Άδοξο το τέλος του Πιερ Τζάκσον στον οποίο πόνταρε προ μηνών ο Παναθηναϊκός κυρίως λόγω του ότι ήταν …περπαρτημένος στο μπάσκετ της Ευρώπης.

Ο ίδιος σε μια συνέντευξή του στο «Ridiculous Upside» έλεγε τον προηγούμενο Μάρτιο: «Είμαι αρκετά τυχερός που έχω δει κι έχω παίξει σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Από την G-League, το ΝΒΑ, την Ευρώπη και την Κίνα, αμέσως προσαρμόζομαι».

Το διάστημα που ήταν ο Πιερ Τζάκσον στην Κίνα, μάλιστα, τέθηκε αντίπαλος και με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ. Οι δυο τους έδωσαν μια… παράσταση στο παρκέ, αφού ο ένας (Τζάκσον) σημείωσε 63 πόντους και ο άλλος (Φριντέτ) 72.Στο τέλος, όμως, με το σκορ στο 134-136 και 7.2” να απομένουν για το φινάλε, ο Πιερ εκτέλεσε την ομάδα του πρώην «πράσινου» με ένα εκπληκτικό buzzer beater!

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ ήταν η πρώτη επιλογή του Γιώργου Βόβορα από την στιγμή που ναυάγησε η περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα. Περισσότερος χρόνος για… χάσιμο δεν υπήρχε για το θέμα του βασικού άσου της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έτσι το τριφύλλι κινήθηκε με ταχύτητα κι έσπευσε να έρθει σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να κλείσει το κενό που υπήρχε στο ρόστερ στη θέση 1 και που-αλίμονο-εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο παίκτης δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σε αυτά που του ζήταγε το προπονητικό τιμ, ο νους του ήταν περισσότερο στο σκορ παρά στην δημιουργία, από κάποια στιγμή και μετά ξενέρωσε, σταμάτησε να προσπαθεί και ο οργανισμός του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News