H εξήγηση για την απόδοση του Σαντ Ρος

H εξήγηση για την απόδοση του Σαντ Ρος

Πολλοί κρίναμε αρνητικά τον Σαντ Ρος βάσει της εικόνας που έδειξε στον αγώνα με το Περιστέρι Είναι η μοίρα των αθλητών να τους αξιολογούμε αποκλειστικά με την εικόνα που βγάζουν παιχνίδι ανά παιχνίδι.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο Κουβανός αντιμετωπίζει ότι κι ο Νίκος Παππάς τα τελευταία του χρόνια στο τριφύλλι. Ο Κουβανός είναι αθλητής που στηρίζεται στην ενέργεια, στη δύναμη και στο ρυθμό.

Ο Νικόλας παίζοντας δεκάλεπτα σε …τελειωμένα παιχνίδια δεν υπήρχε περίπτωση να δείξει τον πραγματικό εαυτό του, καθώς δεν είχε πατήματα για να μπει γερά στις φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να έχει τον Σαντ Ρος εκτός ρυθμού. Σχολιάστηκε δυσμενώς ότι πήρε πολλά σουτ στον ημιτελικό (παρότι ο τρόπος που εκτελεί πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια ως τρόπος αποφυγής εκτέλεσης), αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιδί είχε 20 μέρες να προπονηθεί σωστά.

Το θέμα είναι πως ο Γιώργος Βόβορας πρέπει να προσεύχεται ο συγκεκριμένος όχι μόνο να είναι σε φόρμα αλλά να μην χάσει αγώνες από τραυματισμούς μιας και δεν υπάρχει διάδοχη λύση.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News