Ήττα για τον Παναθηναϊκό - Σε καλό δρόμο, θέλει δουλειά
Έβγαλε καλά στοιχεία στο Zalgirio Arena ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του «τεστ»… επιπέδου Ευρωλίγκα, γνώρισε την ήττα με σκορ 81-74 και θα παίξει αύριο στον μικρό τελικό απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.
Στο πρώτο ανεπίσημο ευρωπαϊκό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός της νέας εποχής είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του απέναντι στην Ζαλγκίρις.
Κορυφαίος των πρασίνων ήταν ο Τζάκσον, ο οποίος έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για τη δυναμική του «Τριφυλλιού» στα γκαρντ. Στους διακριθέντες ήταν και οι Νέντοβιτς – Παπαγιάννης, οι οποίοι συνεργάστηκαν εντυπωσιακά σε δύο περιπτώσεις.
Άμυνα… «γρανίτη» καλείται να φτιάξει ο Παναθηναϊκός με τον Σαντ Ρος να δίνει το «κάτι παραπάνω» που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε αρκετά φτηνά καλάθια, λογικό δεδομένου ότι οι παίκτες του κόουτς Βόβορα βρίσκονται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα «έσφιξε», κάτι το οποίο θέλει να μονιμοποιήσει ο πράσινος τεχνικός για μεγαλύτερο διάστημα στα παιχνίδια των πρασίνων.
Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Κασελάκης – Μποχωρίδης.
Κλικ στην εικόνα για να δείτε τους πόντους
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)
