Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Live Streaming | Zalgiris - Panathinaikos

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming: Παιχνίδι… Ευρωλίγκας δίνει απόψε το βράδυ (19.00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Το πιο δυνατό του παιχνίδι προετοιμασίας δίνει ο Εξάστερος, που καλείται να… δείξει τα δόντια του απέναντι στους Λιθουανούς.

Το τριφύλλι κάνει νέο ξεκίνημα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ισχύει και για τους Λιθουανούς. Οτι ξεκινούν από το… μηδέν, ύστερα από την αποχώρηση του Σάρας από τον πάγκο τους.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι, αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο επίσημου τουρνουά της Ευρωλίγκας.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το πρόγραμμα 

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου όπου Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου και η οικοδέσποινα Ζάλγκιρις Κάουνας θα συμμετάσχουν στο Pre Season Tour στην «Ζαλγκίριο Αρένα», τινάζοντας από πάνω τους τη σκουριά της απραξίας και δίνοντας ένα δείγμα από το τι θα ακολουθήσει στη σεζόν!

Το «τριφύλλι» του Γιώργου Βόβορα και όλα τα νέα πρόσωπα αποκαλύπτονται στους φιλάθλους, η νέα και φιλόδοξη Αρμάνι των Χάινς, Ντατόμε θα δώσει τα πρώτα της δείγματα, όπως και η πάντα υπολογίσιμη Άλμπα ενώ η Ζάλγκιρις θα ξεκινήσει τη… ζωή χωρίς τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

  • Σάββατο 12/9: 16:00 Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο, 19:00 Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
  • Κυριακή 13/9: 16:00 Μικρός τελικός, 19:00 Τελικός

Ερωτηματικό ο Σαντ Ρος

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έλαβε μέρος στη… μισή προπόνηση και η συμμετοχή του παραμένει ερωτηματικό. Τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε θεραπεία, ενώ την Παρασκευή (11/9) ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Το πιθανότερο είναι πάντως να μην παίξει στον ημιτελικό του τουρνουά του Κάουνας κόντρα στην «οικοδέσποινα», Ζαλγκίρις αλλά είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Κυριακής (είτε αυτός είναι ο τελικός, είτε ο μικρός τελικός).

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Στοίχημα

Κανονικά έχουν βγει αποδόσεις για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό. Οι Λιθουανοί προσφέρονται ως φαβορί στην αναμέτρηση. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις αγορές και τις τιμές τους εδώ: Δείτε τις αποδόσεις

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News