"Θα έπαιζα για τον Παναθηναϊκό"

"Θα έπαιζα για τον Παναθηναϊκό"

Με μεγάλη του χαρά θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ρόνι Σεϊκέλι σε δηλώσεις του στο αγγλόφωνο TalkBasket.net.

Αναλυτικά:

Ποια ήταν η ιστορία των ελληνικών ομάδων που προσπαθούσαν να σε υπογράψουν; Πολλές αναφορές είχατε διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ (το 1985 και το 2000). Το 1988 – πριν συμμετάσχετε στο Heat – έβαλες μια προσοδοφόρα προσφορά από την ΑΕΚ και δέκα χρόνια αργότερα (1998) βρισκόσασταν στο προσχολικό στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όπου φέρεται να εκφράσατε την επιθυμία σας να παίξετε για την επόμενη σεζόν (1999-2000)

“Όλες αυτές οι ιστορίες είναι μύθοι. Προφανώς, είχα πάντα μια ανοιχτή πόρτα για να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Ήταν το όνειρό μου να παίξω για αυτούς. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, θα εξασκούμαι με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, για να παραμείνω σε φόρμα.

Όσον αφορά τα συμβατικά πράγματα, η μόνη προσφορά που πήρα ήταν από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάκη Ψωμιάδη, το 1988. Έχω καταρτιστεί από το Heat, επέστρεψα με την οικογένειά μου στην Αθήνα και ο Ψωμιάδης ήρθε στο σπίτι μου για επίσκεψη στο πες μου να μην παίζω στο NBA και να πας στην ΑΕΚ αντ ‘αυτού.

Του είπα: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία, αλλά ανυπομονώ να παίξω στο NBA“.

Οι Hornets σας είχαν επιλέξει αντί του Heat, θα επιστρέφατε στην Ελλάδα για να παίξετε. Θα ήθελες; “

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Θα έπαιζα για τον Παναθηναϊκό”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News