Η Μπασκόνια δίνει «ανάσα» στον Παναθηναϊκό για Φριντέτ;
Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ξεφορτωθεί το υψηλό συμβόλαιο του Τζίμερ Φριντέτ, με τη Μπασκόνια να τσεκάρει τον παίκτη.
Ο Φριντέτ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με το τριφύλλι, ωστόσο οι πράσινοι έχουν διαμηνύσει στον παίκτη πώς δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, ώστε να βρει ομάδα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της Marca, τονίζει πως η Μπασκόνα παρακολουθεί τον Αμερικανό μπομπέρ.
Σε πρίπτωση που υπάρξει οριστική εξέλιξη, είτε με τη Μπασκόνια είτε με άλλο σύλλογο, τότε θα «απελευθερωθεί» ένα πολύ σημαντικό ποσό για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Εξάστερου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν