Αυτός θα είναι ο ρόλος των Διαμαντίδη, Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό
Σε νέα εποχή μπαίνει ο Παναθηναϊκός μετά αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την ανάληψη της διοίκησης από τους Αλβέτρη, Διαμαντίδη και Τριαντόπουλο.
Την ερχόμενη Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου, θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πλάνο του Παναθηναϊκού, ωστόσο υπάρχουν ήδη πληροφορίες σχετικά με τους ρόλους του καθενός.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, την ομάδα θα την τρέχουν ο Βόβορας μαζί με τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη. Δεν έχει τόση σημασία ο τίτλος που θα έχει ο καθένας.
Ο Τριαντόπουλος θα είναι αυτός που θα ασχολείται με το οικονομικό/διοικητικό κομμάτι.
Επίσης, όπως αναφέρθηκε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στον οποίο δεν αρέσουν πολύ τα λόγια, δουλεύει όλη τη μέρα για τον Παναθηναϊκό.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»