Ουίτινγκτον: Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη στις θέσεις των φόργουορντ και έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Γκρεγκ Ουίτινγκτον, αλλά δεν είναι ο μοναδικός διεκδικητής του παίκτη.
Με τον ΝτεΣόν Τόμας να βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα… πόδι εκτός ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη στην θέση “4”, ώστε να πλαισιώσει τον Ντίνο Μήτογλου εν όψει της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hoops Rumors ο Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον πρώην φόργουορντ της Γαλατασαράι Γκρεγκ Ουίτινγκτον και ο παίκτης συζητάει για το μέλλον του μην έχοντας πάρει την οριστική του απόφαση ακόμα για το μέλλον του.
Μεταξύ των ομάδων που τσεκάρουν τον Ουίτινγκτον είναι και η Φενέρ με τη διοίκηση της ομάδας να έχει στο… περίμενε τον παίκτη.
Την ίδια ώρα ο 27χρονος φόργουορντ κοιτάζει και προς το ΝΒΑ, ενώ πρόσφατα υποστήριξε πως αν δεν βρει ομάδα τότε θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αυτομάτως, ωστόσο, γίνεται αντιληπτό πως το γεγονός ότι η Φενέρ ασχολείται με τον παίκτη, ίσως δυσκολέψει αρκετά η περίπτωσή του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe