Τέλος ο Νοκό για τον Παναθηναϊκό - Εκεί υπογράφει

Τι ισχύει για Νοκό και Παναθηναϊκό!

Ο Λάντρι Νοκό ήταν ο πρώτος στόχος του Γιώργου Βόβορα για το μπακ απ του Γιώργου Παπαγιάννη στο “5”, ωστόσο σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Εμιλιάνο Κάρτσια του Sportando δεν θα φορέσει τα πράσινα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο παίκτης που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από δύο χρόνια στην Άλμπα.

Και όλα αυτά με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει τον επικοινωνιακό χαρτοπόλεμο με την Euroleague, παρά την ξεκάθαρη στάση της διοργάνωσης πως για να αποχωρήσει το “τριφύλλι” θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Αυτή η κατάσταση προβληματίζει στόχους οι οποίοι επιθυμούν να αγωνιστούν στην Euroleague και όχι σε κάποια κατώτερη διοργάνωση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και του Λορέντζο Μπράουν που έχει ξεκαθαρίσει στους “πράσινους” πως δεν θα μπει σε καμία συζήτηση σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν -οριστικά- στην Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr