Οι τέσσερις στη λίστα για αντι-Τόμας στον Παναθηναϊκό

Οι τέσσερις στη λίστα για αντι-Τόμας στον Παναθηναϊκό

Ο Ντεσόν Τόμας θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός απροόπτου, από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα ονόματα βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Γιώργου Βόβορα.

Αναλυτικά:

Άλεξ Πόιθρες: Από τους καλύτερους παίκτες της Γαλατά φέτος, ο πάουερ φόργουορντ των Τούρκων πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο EuroCup με 13.6 πόντους (33.3% τρ.), 7.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 27:50.

Άαρον Ουάιτ: “Παίζει” δυνατά σε περίπτωση που φύγει ο Τόμας. Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις, έπειτα από ένα κακό πέρασμα από την Αρμάνι, δείχνει να ξαναέχει βρει τα πατήματά του στην Τενερίφη έχοντας 10.8 πόντους (35.7% τρ.), 4.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 27 λεπτά.

Γκρεγκ Ουίτινγκτον: Ακόμη ένας παίκτης της Γαλατά που ψάχνει να εξαργυρώσει την καλή του σεζόν. Παίζει στο “4” και φέτος έχει 12.5 πόντους (48.4% τρ.), 6.4 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 25:49!

Ντάισον Πιέρ: Αγωνίστηκε φέτος στην Σάσαρι, και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Είχε 12.6 πόντους (32.9% τρ.), 8.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 31.3 λεπτά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News