Διαμαντίδης: «Αυτό μου έκανε εντύπωση στον κύριο Παύλο»

Διαμαντίδης: «Αυτό μου έκανε εντύπωση στον κύριο Παύλο»

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο, με το Δημήτρη Διαμαντίδη να στέκεται στην ανθρώπινη προσέγγιση του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

«Τι να σου πρωτοπώ για τον κύριο Παύλο, ήταν ένας παράγοντας που ξεχώριζε γιατί πάνω από όλα ήταν άνθρωπος. Θυμάμαι πολύ έντονα να μας ρωτάει όλους, καθημερινά πώς είμαστε, αν είμαστε καλά, αν είναι καλά οι γονείς μας, τα παιδιά μας, οι γυναίκες μας αυτό μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Για έμενα αυτή η ανθρώπινη προσέγγιση που είχε ο κύριος Παύλος ήταν πολύ σημαντική, με έκανε να νιώθω πολύ καλά σαν παίκτης και πιστεύω ότι έκανε την διαφορά στην ομάδα. Δεν τον ένοιαζε τόσο το πώς παίζεις αν θα είσαι καλός ή όχι, αλλά τον ενδιέφερε το πώς είσαι. Αν κάποιος αντιμετώπιζε κάποιο εξωαγωνιστικό πρόβλημα ήθελε να το ξέρει για να τον βοηθήσει αμέσως και να το λύσει. Για εμένα αυτό ήταν το παν!

Ο κύριος Παύλος σε καταλάβαινε σ ανθρωπινό επίπεδο, έμενα κάθε φορά που με έβλεπε πάντα με ρωτούσε τι κάνουν οι γονείς μου! Μου είχε κάνει εντύπωση! Πάντα το πρώτο πράγμα που θα με ρωτούσε θα ήταν αυτό.

Φυσικά και είχε μεγάλο μερίδιο στην ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού! Ο κύριος Παύλος ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδας μας γνώρισε τόσες πολλές και μεγάλες επιτυχίες που θα μείνουν για πάντα στις μνήμες όλων μας…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News