Ο Μπράουν, οι Μπάρον-Στρέλνιεκς και ο Παναθηναϊκός
Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο παίκτης που έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καλύψει το κενό του Νικ Καλάθη, εφόσον ο διεθνής γκαρντ αποτελέσει παρελθόν.
Ο Αμερικανός ήταν ένας από τους αρκετούς rookies της φετινής Ευρωλίγκας και με την φανέλα των Σέρβων κατάφερε να ”κλέψει” τις εντυπώσεις με φοβερές εμφανίσεις. Σε 27 ματς, μέτρησε 12,3 πόντους (45,9% δίποντα, 28,8% τρίποντα, 82,3% βολές), 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 13 στο ranking.
Από εκεί και πέρα, κροατική ιστοσελίδα τα… μπερδεύει λίγο τα πράγματα, καθώς αναφέρει ότι σε περίθπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μπράουν, τότε οι πράσινοι ασχοληθούν με τις περιπτώσεις των Μπάρον και Στρέλνιεκς.

Που είναι το… μπέρδεμα; Οτι ο Μπράουν είναι άσος, ενώ οι άλλοι δύο… «2άρια».
Ο Μπάρον με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα τη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 11.6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, με 40,3 % στο τρίποντο.
Από την άλλη, ο Γιάνις Στρέλνιεκς είχε 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 16’05” συμμετοχής στην EuroLeague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ενημερώθηκε η πλευρά Μπενίτεθ για το "διαζύγιο" - Η στάση του»
- Παναθηναϊκός: Σιγή ιχθύος αλλά κινητικότητα για την επόμενη μέρα!
- «Η οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Λαφόν»
- «Αντίο» από 6+1: Ποιοι αποχωρούν άμεσα από τον Παναθηναϊκό
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Νταβιτασβίλι, το "χαλάει" η Σεντ-Ετιέν»