«Φουλάρει για Πάνγκος και Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

«Φουλάρει για Πάνγκος και Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός αναζητά την καλύτερη λύση για την κρίσιμη θέση του πλέι μέικερ στη μετά Καλάθη εποχή και πέρα από τις συζητήσεις με τον Λορένζο Μπράουν σκέφτεται και την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος.

Σύμφωνα με το Eurohoops, oσον αφορά τη θέση του βασικού οργανωτή ο Λορένζο Μπράουν είναι πολύ ψηλά στη λίστα, με τον Αμερικανό που αγωνίστηκε φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, να υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσείευμα, έχει κορυφαίο στόχο για τη συγκεκριμένη θέση τον Κέβιν Πάνγκος!

Ο Καναδός γκαρντ φέτος λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα κι έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα με opt-out να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη διερευνήσει την υπόθεση Πάνγκος κι έχει ενημερώσει τον παίκτη για το ενδιαφέρον του, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News