«Ζήσαμε τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό»

«Ζήσαμε τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό»

Ο Στέφανο Τζεντίλε, αδελφός του Αλεσάντρο, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Για την παρουσία του αδερφού του στον Παναθηναϊκό: «Αγαπάμε πολύ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο μπαμπάς μας είναι λίγο σαν μύθος για εμάς, για την οικογένειά μας, γιατί έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και κέρδισε το Suproleague (στην εποχή 2000-2001 υπήρχε το ρήγμα FIBA-ULEB) . Ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή στην καριέρα του. Είναι η περίοδος που έχουμε ζήσει… καλύτερα».

Για την ελληνική κουλτούρα στα γήπεδα: «Ισχύει για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό όπως και για άλλες ομάδες. Τότε ο μπαμπάς μου ήταν ο πρωταγωνιστής μιας ιστορικής στιγμής, στην οποία ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα του Πειραιά, στον 5ο αγώνα. Ένα θρυλικό πράγμα εκείνη την εποχή. Οι Έλληνες είναι λίγο σαν εμάς. Υπάρχει ένας τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ τους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News