«Δεν αποχωρεί ο Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό»

Παπαπέτρου: "Προσπαθώ να τους μπερδέψω..."

Οποιαδήποτε πρόβλεψη αναφορικά με τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και το μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό είναι παρακινδυνευμένη, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχω πληροφόρηση πως υπήρξε επαφή Γιαννακόπουλου και Καλάθη πριν φύγει ξανά για τις ΗΠΑ. Ο Νικ είχε έρθει στην Ελλάδα μέσα στην καραντίνα για κάποια προσωπικά ζητήματα, αλλά η σύζυγος και το παιδί του είχαν μείνει πίσω. Δεν σηματοδοτεί κάτι η αναχώρησή του ξανά για την Αμερική. Αν ο Καλάθης βρει ένα μεγάλο συμβόλαιο, πράγμα που είναι πολύ πιθανό, θα πάει σε αυτή την ομάδα. Είναι πολύ πρώιμο να πούμε οτιδήποτε. Να δούμε πρώτα τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πιθανώς να μιλήσει μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας», τόνισε.

Αντίθετα, παρουσιάστηκε βέβαιος πως δεν πρόκειται να φύγει για άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας ο Ιωάννης Παπαπέτρου, κόντρα σε ξένα δημοσιεύματα.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να πάει ο Παπαπέτρου στη Μακάμπι, για πολλούς λόγους. Και για Αρμάνι δεν παίζει. Δε νομίζω να φύγει ο Ιωάννης από τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες να πάει σε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν είναι ρεαλιστικές», επισήμανε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News