«Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα...»

Συλλυπητήρια Παπαγιάννη για Παύλο (pic)

Ο Κέι Σι Ρίβερς δήλωσε πως όταν ήταν μικρός, έβλεπε κασέτες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. ΤΙ είπε για το τέλος της συνεργασίας με τους πράσινους.

«Ο θείος μου, μου έφερε σπίτι μία κασέτα του Διαμαντίδη. Επειδή ήταν αριστερόχειρας, όπως και εγώ, ο θείος μου είπε: “Θέλω να δεις αυτόν τον τύπο. Θέλω να δεις πως παίζει. Θα γίνει σταρ. Δες τον”. Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τις κασέτες του», ανέφερε σχετικά ο έμπειρος σουτέρ, ενώ σχολιάζοντας τα «αιώνια» ντέρμπι της Ελλάδας είπε:

«Δεν υπάρχει κάτι σαν το ελληνικό ντέρμπι. Είναι τα καλύτερα 40 λεπτά που μπορείς να παίξεις. Ήταν απολαυστικά. Πηγαίναμε με το λεωφορείο στο γήπεδο και ήταν οι οπαδοί έξω. Σκεφτόμουν ότι είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά εκεί είναι κάπως διαφορετικά».

Σχετικά με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ένιωθα πως ήμουν μέρος της ομάδας, ότι ανήκω εκεί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα. Οι εμφανίσεις μου απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησαν ώστε να με δουν με διαφορετικό μάτι οι φίλαθλοι. Έλαβα μεγάλη αγάπη, ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα, δεν έχω άσχημα συναισθήματα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News