«Παναθηναϊκός για Λάντρι Νόκο»

«Παναθηναϊκός για Λάντρι Νόκο»

Στον Παναθηναϊκό φέρεται να αρέσει ο «γίγαντας» της Άλμπα, Λάντρι Νόκο.

Ο Καμερουνέζος σέντερ, Λάντρι Νόκο (26 ετών, 2.08 ύψος), που έπαιξε φέτος για πρώτη φορά Ευρωλίγκα φέρεται να αρέσει στο τριφύλλι σύμφωνα με τη Sportday.

Ο 26χρονος ψηλός της Άλμπα Βερολίνου, όντας άγνωστος στο ψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα. Χαρακτηριστικά του η αθλητικότητα,η αντίληψη σε καταστάσεις πικ εν ρολ, η καλή συνεργασία του με τα γκαρντ.

Η σεζόν του αντικατοπτρίζεται στα ποσοστά ευστοχίας του. Μέχρι την διακοπή είχε κάτι παραπάνω από 60% στις προσπάθειες εντός παιδιάς, με 8,7 πόντους μέσο όρο. Από την γραμμή των ελευθέρων βολών είχε 68,4%, αλλά το γεγονός πως μιλάμε για σέντερ μας εμποδίζει από το να θεωρήσουμε το ποσοστό του, άσχημο. Επίσης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δέκα καλύτερους ριμπάουντερ της σεζόν στην Ευρωλίγκα, μαζεύοντας 5,8 ανά παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News