Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα ώρα: Να ξαναπαίξει σαν ομάδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα ώρα: Να ξαναπαίξει σαν ομάδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει καθοριστικό τεστ δύναμης κόντρα στην υπερομάδα της Μπαρτσελόνα (Novasports 1, Newspao.gr, 21:30) για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι απέχουν για αρκετό διάστημα από τις καλές εμφανίσεις τους και θέλουν να δώσουν μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο με μια νίκη απέναντι στους Καταλανούς των πολλών εκατομμυρίων ενόψει και των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δείχνει να’χει εξασφαλισμένη την είσοδό της στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, ωστόσο, μια εντός έδρας νίκη κόντρα στην «Μπάρτσα» πιθανότατα να ανοίξει και πάλι μονοπάτι για την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης και συνάμα ενός καλύτερου ματσαρίσματος.

Ο Αμερικανός «Hall of Famer» δεν υπολογίζει τον Τζέικομπ Ουάιλι για την επικείμενη αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα ώρα | Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο για το ντέρμπι:

«Nομίζω ότι αυτή είναι η δυσκολότερη σειρά αγώνων που έχω δει. Κοουτσάρω έδω και πολλά χρόνια. Δεν μου έχει ξανατύχει να δίνουμε τέσσερα εντός έδρας ματς και έξι εκτός απέναντι στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

Δεν έχουμε το βάθος άλλων ομάδων, αλλά οι πρώτοι 6-7 παίκτες μας μπορούν να είναι πολύ ανταγωνιστικοι. Πρέπει να πάρουμε ριμπάουντ, να παίξουμε άμυνα, να περιορίσουμε τα ποσοστά των αντιπάλων. Το ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι ένα τεστ. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο, να μην υπάρχει άδεια θέση, για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη σειρά αγώνων».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News