Δείτε: Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση 31-1-2020

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ισπανία και ψάχνει τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια, προκειμένου να βρεθεί στα ίσα με την Μακάμπι στην πέμπτη θέση, να εξασφαλίσει σχεδόν την πρόκριση στην οκτάδα και γιατί όχι να κοιτάξει ψηλότερα.

Έχοντας κάνει το 3/3 στο ΟΑΚΑ τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός πατά γερά στα playoffs της Ευρωλίγκας αλλά δεν του φτάνει αυτό. Απόψε (22:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) αντιμετωπίζει στην «Φοντέτα» τη Βαλένθια και με νίκη θα πιάσει στην πέμπτη θέση την Μακάμπι ξεφεύγοντας παράλληλα από τους διώκτες του!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του, ενώ ο Αμερικανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Παππά.

Links για Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η Βαλένθια (10-11) που μετά τις πέντε σερί ήττες της στο ξεκίνημα της σεζόν κάνει εξαιρετική πορεία θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει γερά μέσα στο κόλπο της οκτάδας. Ο Ζάουμε Πονσαρνάου έχει δύο απουσίες, τον Τζόρνταν Λόιντ που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον αναπληρωματικό ψηλό Μάικ Τόμπι.

Ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Για την τρίτη σερί νίκη

Παναθηναϊκός και Βαλένθια αναμετρώνται για έκτη φορά στην ιστορία τους. Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες έχοντας κερδίσει στα δύο τελευταία χρονικά ματς, αμφότερα στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά:

21/10/2010 (Κανονική Περίοδος): Βαλένθια-Παναθηναϊκός 56-72
25/11/2010 (Κανονική Περίοδος): Παναθηναϊκός-Βαλένθια 69-73
28/12/2017 (Κανονική Περίοδος): Βαλένθια-Παναθηναϊκός 67-63
30/03/2018 (Κανονική Περίοδος): Παναθηναϊκός-Βαλένθια 75-56
08/11/2019 (Κανονική Περίοδος): Παναθηναϊκός-Βαλένθια 91-80

Πιτίνο: «Κρίσιμα τα δύο προσεχή παιχνίδια»

«Η Βαλένθια είναι μια εξαιρετική ομάδα στην επίθεση, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ισπανικές. Σουτάρουν πολύ καλά έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ είναι καλοί και κάτω από το καλάθι. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα προστατεύσουμε τη ρακέτα μας κρατώντας τους μακριά από αυτή και να αποτρέψουμε από το να βρουν ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Ευχόμαστε να είναι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς».

Όσο για το αν θεωρεί το αυριανό ματς ως κομβικό για τη συνέχεια: «Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα για εμάς. Για να είναι εξαιρετική η χρονιά για εμάς θα πρέπει να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Αυτό καθιστά τις επόμενες δύο αναμετρήσεις ως τις πιο σημαντικές της σεζόν».

Λινκς για το παιχνίδι…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://soccerjumbotv1.me/ch-7.html

http://trgoalstv1.me/stream17.html

http://assia.tv/live2/sport24/?lang=en

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News