Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Μπάγερν κάναλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Μπάγερν κάναλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Ρικ Πιτίνο θα βάλει στα πλάνα του από νωρίς τον Άντι Ράουτινς ως μια εξτρά λύση στα γκαρντ. Ανέβασε πυρετό ο Μπέντιλ, επανέρχεται ο Τζόνσον.

Οι πράσινοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Αρμάνι και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο ΟΑΚΑ, ώστε να αντεπιτεθούν με στόχο την τετράδα.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming*

Την τελευταία φορά που έπαιξαν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ γνώρισαν την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στοίχημα για τους παίκτες του «τριφυλλιού» είναι το 3/3 κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου, Ζάλγκιρις και Βιλερμπάν, ώστε να γίνει καθοριστικό βήμα για την οκτάδα, αλλά και μία θέση που δίνει το αβαντάζ στην επόμενη φάση για τα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν κάναλι ώρα: Καμπανάκι από Παπαπέτρου

Ιδιαίτερα δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/1) του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπάγερν Μονάχου ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming*

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Τέλος, αναφορικά με την προσθήκη του Άντι Ράουτινς, σχολίασε: «Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, προφανώς. Είναι ένας καλός μπασκετμπολίστας. Ολοκληρωμένος. Σουτάρει, πασάρει αλλά πέρα από αυτό είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάξει πολύ γρήγορα στην ομάδα και θα τον κάνουμε κι εμείς να νιώσει πολύ οικεία και βοηθήσει κι αυτός την ομάδα».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming*

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News