ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Μπάσκετ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Μπάσκετ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Η ΑΕΚ, ως τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ καλή ψυχολογία και να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η Ένωση θα παρουσιαστεί με ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της, τον Τζεράι Γκραντ, ο οποίος προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Μοναδική απουσία για την ΑΕΚ αυτή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, που αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του στο χέρι.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έρχεται με… φόρα από τη μεγάλη νίκη στη Ρωσία, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους «πράσινους» να έχουν σαν στόχο να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming | ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν είχε προβλήματα στο ματς της 28ης Σεπτεμβρίου. Μετά το 23-17 της πρώτης περιόδου, κυριάρχησε και έφτασε στην επικράτηση με 89-68, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ντεσόν Τόμας που είχε 26 πόντους με 5/5 βολές, 6/6 δίποντα και 3/5 τρίποντα ενώ 10 πόντους με επτά ριμπάουντ είχε ο Τζέικομπ Ουάιλι. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, ο Κέντρικ Ρέι είχε 18 πόντους και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης 11 με εννιά ριμπάουντ.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Με τη νίκη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε τις 56 έναντι 16 της ΑΕΚ στα παιχνίδια της ΕΚΟ Basket League. Σαφώς πιο ισορροπημένη είναι η κατάσταση στα παιχνίδια με γηπεδούχο την “Ένωση” αφού στην έδρα της έχει σημειώσει τις 15 επιτυχίες της, έναντι 19 των “πράσινων”.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετράει οχτώ διαδοχικές νίκες κανονικής περιόδου ως φιλοξενούμενος της ΑΕΚ που “έσπασε” αυτό το σερί με την επικράτηση της στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ του 2017 (71-70, Μιλόσεβιτς 14, Σάκοτα και Μαυροειδής 12 – Σίνγκλετον 19π, 11ρ, Παππάς και Γκιστ 11).

Η τελευταία νίκη της σε ματς κανονικής περιόδου ήταν στο ματς της περιόδου 2007-08 όταν επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με 70-66 (Μπάρλος 20, Σι 13 – Σπανούλης και Μπατίστ 13).

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/5_1_2020_21_30_aek_athens_panathinaikos/486-1-0-16182

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News