Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming 31/10/2019

Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming: Την Εφές υποδέχεται στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός (21:00, Novasports 2HD), σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Αργύρη Πεδουλάκη θα κλείσουν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με παιχνίδι κόντρα στην Εφές, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα τους στην Μόσχα από την Χίμκι.

Παναθηναϊκός – Εφές με Novi Specials

Ο Παναθηναϊκός, που έχει ρεκόρ 2-3, αντιμετωπίζει τους Τούρκους (4-1) που είναι στην δεύτερη θέση και επιθυμεί να προστατεύσει την έδρα του. Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε για την αναμέτρηση: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεκάθαρους ρόλους. Παίζει δυνατά και ο βασικός της κορμός αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες, οι οποίοι είναι στην ομάδα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό της δίνει ομοιογένεια».

Διαιτητές του αγώνα οι Ράντοβιτς, Γιαβόρ και Ντιφαλά.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 31/10

Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι 20:00
Παναθηναϊκός – Εφές 21:00

Παρασκευή 1/11

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – ΤΣΣΚΑ 19:00
Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 19:45
Βαλένθια – Βιλερμπάν 20:00
Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα 21:00
Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30
Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου 22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου 22:00

Πεδουλάκης: «Ίσως κάποια παιδιά επηρεαστούν από τα ταξίδια»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο σημερινό (21:00) ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές και στάθηκε στα συνεχόμενα ταξίδια.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, πριν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας του, αναφέρθηκε αρχικά στο προηγούμενο ματς με την Χίμκι:

«Η Χίμκι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει επενδύσει πολλά χρήματα τη φετινή σεζόν. Εκτιμούμε πως στο πρώτο μέρος η διαφορά θα πρέπει να ήταν μεγαλύτερη για μας. Είχαμε θέματα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ δεν αμυνθήκαμε σωστά και στο τρίποντο του αντιπάλου μας. Η Χίμκι πήρε πολλές δεύτερες επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ και το πληρώσαμε αυτό».

Σχετικά με το σημερινό ματς με την Εφές, τόνισε: «Είχαμε δύσκολα ταξίδια. Ίσως επηρεαστούν κάποια παιδιά που χρειάζονται ενέργεια. Ουσιαστικά είχαμε μια μέρα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Πρόκειται για μια δομημένη ομάδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχει ξεκάθαρους ρόλους, δημιουργία, μια εξαιρετική ομάδα».

Για το αν ο Νικ Καλάθης θα επηρεαστεί από το μεγάλο χρόνο συμμετοχής που είχε στα προηγούμενα ματς, απάντησε: «Ο Νικ (Καλάθης) αγωνίζεται όσο παίζει και ο Μίσιτς στην Εφές».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν έχει επικεντρωθεί σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη της Εφές: «Είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει εξαιρετικούς δημιουργούς όπως είναι ο Μίσιτς και ο Λάρκιν. Πρόκειται για δυο κομβικούς παίκτες που παίρνουν όλες τις αποφάσεις μέσα στο παρκέ».

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λινκς για το παιχνίδι…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos efes live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

ΚΑΙ ΣΤΑ

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-9.html

http://trgoalstv1.me/stream19.html#!/mcKvqGc3o9ChBbG

http://www.sports-stream.net/ch/ch3.html

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News