Παναθηναϊκός - Εφές κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Εφές κανάλι ώρα

Παναθηναϊκός – Εφές κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Εφές κι θέλει μόνο τη νίκη για να μπει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων Η τηλεοπτική μετάδοση.

Παναθηναϊκός – Εφές κανάλι ώρα: Οι πολλές ήττες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης είναι πολλές και μερικές εκτός… προγράμματος, γι΄αυτό και το τριφύλλι δεν έχει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα, ειδικά στην έδρα του.

Οι πράσινοι σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα έχουν την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών τους.

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Εφές

Ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο συμπατριώτης του Νταμίρ Γιαβόρ και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διαιτητεύσουν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00) για την 6η αγωνιστική.

Ο πρώτος ήταν την περασμένη σεζόν στην ήττα με 85-82 από τη Ρεάλ στην Μαδρίτη στο πρώτο ματς των playoffs. Επίσης είχε «σφυρίξει» στις νίκες επί Μακάμπι (89-84) και Μπαρτσελόνα (76-70) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στις ήττες εκτός έδρας από τους Καταλανούς (79-68) και την Φενέρμπαχτσε (85-66).

Ο δεύτερος ήταν πέρσι στις ήττες από τη Ρεάλ εκτός (89-68) και εντός έδρας (73-74) στην κανονική περίοδο. Ο τρίτος ήταν διαιτητής την περασμένη σεζόν στην ήττα με 85-82 από τη Ρεάλ στην Μαδρίτη στο πρώτο ματς των playoffs, καθώς επίσης στην ήττα από τη Φενέρ (85-66) και τη νίκη επί της Νταρουσάφακα (72-70).

Πεδουλάκης: «Ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους η Εφές»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην δυναμική της Εφές.

Πριν καλά-καλά επιστρέψει από την Μόσχα και την ήττα από την Χίμκι, ο Παναθηναϊκός έχει ένα άλλο «βουνό» μπροστά του αντιμετωπίζοντας την Εφές την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00).

«Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους. Παίζουν δυνατά και ο κορμός τους έχει φτιαχτεί από καλούς και δημιουργικούς παίκτες, που βρίσκονται στο ρόστερ από πέρσι. Αυτό δίνει στην Εφές ομογένεια», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης.

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Εφές, θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News