Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Μόνο νίκη στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Μόνο νίκη στο ΟΑΚΑ - Ωρα

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague (17/10, 21:30).

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Μετά την άσχημη ήττα στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν, οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ!

Γι’ αυτό και θέλουν τη νίκη κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, την Αρμάνι Μιλάνο…

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (16/10) και θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού συνεχίζει στα «πιτς». Ο Βουγιούκας πρώτα ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση την προηγούμενη εβδομάδα και έπειτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ο οργανισμός του δεν ήταν έτοιμος για να επιστρέψει σε… φουλ στροφές. Έτσι, δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τους Ιταλούς του Ετόρε Μεσίνα.

Τζίμερ Φρεντέτ: Ο πιο θελκτικός αντίπαλος στη EuroLeague!

Οι 18 αρχηγοί των ομάδων της EuroLeague απάντησαν στις ερωτήσεις της έρευνας της διοργάνωσης, με τον Τζίμερ Φρεντέτ να ξεχωρίζει σε μία από τις κατηγορίες. Άφησε πίσω του τους Μίροτιτς και Κουφό!

Η EuroLeague υπέβαλε στην ετήσια έρευνα της νέας σεζόν τους 18 αρχηγούς των ομάδων της διοργάνωσης, ζητώντας τους να απαντήσουν και να ψηφίσουν σε κατηγορίες σχετικές με παίκτες, προπονητές, ομάδες και έδρες.

Μία εξ αυτών των κατηγοριών, λοιπόν, ανέδειξε νικητή τον Τζίμερ Φρεντέτ. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αποτελεί τον πιο “θελκτικό” αντίπαλο της διοργάνωσης, αφού με 38,89% είναι αυτός που οι αρχηγοί των ομάδων ανυπομονούν περισσότερο να αντιμετωπίσουν. Ακολουθεί ο Νίκολα Μίροτιτς με 16,67%, ο Κώστας Κουφός με 11,11%, ενώ η απάντηση “άλλος” συγκέντρωσε 33,33%.

Όσο για τις υπόλοιπες κατηγορίες, οι αντίπαλοι που αποτελούν μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε αρχηγό είναι οι Φακούντο Καμπάσο, Νάντο Ντε Κολό και Μπράιαντ Ντάνστον που είχαν από 11,11%, ενώ το ΟΑΚΑ αναδείχτηκε τρίτο (11,11%) στην ερώτηση της έδρας που κάθε αρχηγός θέλει να επισκεφτεί, με πρώτη το Palau Blaugrana (27.78%) και δεύτερη τη Stark Arena του Ερυθρού Αστέρα (16,67%).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News