Τζόνσον: «Μισούμε την ήττα...»

Τζόνσον: «Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο, την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ, και ο Τζόνσον μίλησε για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για ήττα με Βιλερμπάν και αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες: «Ναι. Αφήσαμε να μας ξεγλιστρίσει η νίκη. Μισούμε την ήττα, είδαμε την ανάλυση, κάναμε καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το κλειδί της νίκης: «Πρέπει να βγάλουμε από τη ζώνη άνεσης τους δύο πλέι – μέικερ και να βάλουμε άλλους να παίρνουν τις αποφάσεις».

Για το αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό εντός και εκτός έδρας: «Δεν το έχω διαπιστώσει. Είμαστε μία νέα ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια εντός έδρας, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και εκτός έδρας γιατί είναι δύσκολο να κερδίζεις σε οποιαδήποτε έδρα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Για το θέμα των ριμπάουντ: «Είναι ομαδική προσπάθεια, ο κόουτς μας λέει ότι πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Σε πολλούς μας αρέσει να τρέχουμε, αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να διεκδικούμε τα ριμοπάουντ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News