Παναθηναϊκός - Προμηθέας 99-68 (Highlights/vid)

Προμηθέας - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 99-68 (Highlights/vid): Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα με 99-68 στο ΟΑΚΑ κάνοντας το 3/3 στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 99-68 (Highlights/vid): Οι πράσινοι εμφανίστηκαν σοβαροί σε όλοι την διάρκεια του αγώνα και πήραν μία πολύ εύκολη νίκη καθώς πέταγαν φωτιές στην επίθεση.

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της Πέμπτης με της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Euroleague

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα

Μετά την ήττα από την Βιλερμπάν, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε σοβαρός και διαβασμένος, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Προμηθέα και έκανε το 3 στα 3 στην Basket League με διαφορά 31 πόντων επί των Πατρινών για το 99-68. Πρώτοι σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν οι Τόμας και Μήτογλου που είχαν από 15 πόντους.

Οι Ουάιλι με 12, και οι Παπαγιάννης και Φριντέτ που είχαν από 11, συμπλήρωσαν την πεντάδα των κορυφαίων. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη καθάρισαν το ματς στην δεύτερη περίοδο με το επιμέρους 26-8 να φέρνει το ματς στο +25. Από τους Αχαιούς διασώθηκαν οι Έλις με 15 και Κατσίβελης με 13, φάντασμα ο Μπαμπ που έμεινε άποντος.

O Προμηθέας με τον Φίλερ να ξεκινά πολύ ζεστός με οκτώ από τους δώδεκα πρώτους πόντους της ομάδας του, κάνει το 9-12 στο 5’, αλλά με τον Τόμας να δημιουργεί συνεχώς φθορά, οι «πράσινοι» θα απαντήσουν άμεσα και αφού θα φορτώσουν και με τρία φάουλ τον Φίλερ, θ’ αρχίσουν να χτίζουν μια πρώτη καλή διαφορά, για το 24-17 του πρώτου δεκαλέπτου, με το τελευταίο 1.5 λεπτό να μην έχει ούτε πόντο από τις δύο ομάδες.

Στην τελευταία περίοδο, τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν οι Ουάιλι, αλλά και ο νεαρός Κώστας Παπαδάκης για να στείλουν την διαφορά με ένα επιμέρους 11-2, στο 92-60 στα 4:11 πριν τη λήξη. Ο Παναθηναϊκός είχε και τον Μπράουν σκόρερ του τελευταίου καλαθιού για να επικρατήσει με το 99-68 και όλους τους παίκτες να έχουν σκοράρει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News