Πεδουλάκης: "Γι' αυτό δεν παίζει στη Euroleague ο Παππάς"

Πεδουλάκης: "Γι' αυτό δεν παίζει στη Euroleague ο Παππάς"

Στο λόγο που δεν παίζει ακόμα στην Euroleague ο Νίκος Παππάς στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης…

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι οο Παππας πρέπει να πάρει χρόνο σε παιχνίδια πρωταθλήματος καθώς δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, ενώ αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός στην Basket League, από την στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην συνέντευξη τύπου

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και βγήκαμε στο ανοικτό γήπεδο. Το πολύ σημαντικό ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτό το κομμάτι ο Ντίνος έκανε πολύ σοβαρή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε κίνητρο για να έχουμε συνέχεια και να έχουμε rotation με κάποια παιδιά».

Όσον αφορά για το κίνητρο που βρίσκει ο Παναθηναϊκός στην ΕΚΟ Basket League από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας: «Δουλέψαμε σε κομμάτια που έχουμε προβλήματα. Προς το τέλος παίξαμε με αλλαγές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Κάποια ματς θα είναι διαφορετικά στη συνέχεια ειδικά σε διπλές εβδομάδες στην EuroLeague. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετικό σκεπτικό. Είχαμε πει ότι θα δουλέψουμε στις αλλαγές σήμερα, γιατί δεν έχουμε αρκετές ώρες προπόνησης και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε».

Όσο για τον Νίκο Παππά; «Η EuroLeague έχει άλλη ταχύτητα. Το παιδί βελτιώνεται και πρέπει να πάρει χρόνο σε τέτοια ματς πρωταθλήματος για να ετοιμαστεί για την EuroLeague, γιατί μας λείπει. Πρώτα να προσέξουμε όμως την υγεία του. Οι γιατροί θα μας δώσουν το χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Είναι σε καλό δρόμο και καλύτερα σε σχέση με 2-3 εβδομάδες πριν».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News