Λαύριο - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Λαύριο - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Ωρα μετάδοσης

Λαύριο – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket league.

Λαύριο – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα | Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν το Λαύριο και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Μήτογλου: «Νικήσαμε δύο επικίνδυνες ομάδες, δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Ο φόργουορντ του Παναθυηναϊκού αναφέρθηκε στη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» και των «ερυθρόλευκων», αλλά και στην αναμέτρηση της Κυριακής (6/10, 17:00) για την Basket League, τονίζοντας ότι ήταν επικίνδυνα τα ματς που προηγήθηκαν.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι οι «πράσινοι» δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και ότι «το σημαντικό σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι να παίρνουμε τις νίκες και να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα».

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

Η ομάδα μας ξεκίνησε τη σεζόν με δύο εντός έδρας νίκες απέναντι σε δύο πολύ επικίνδυνες ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ και ο Ερυθρός Αστέρας.

Όπως είχα αναφέρει και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, δεν είμαστε 100% έτοιμοι, κάτι που νομίζω πως ισχύει και με όλες τις ομάδες.

Το σημαντικό σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι να παίρνουμε τις νίκες και να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα και προπόνηση με την προπόνηση.

Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν είχαμε τη διάρκεια που θέλουμε με αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα παραμένει κοντά στο σκορ.

Θεωρώ πως οι αγώνες του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο θα μας βοηθήσουν να βρούμε καλύτερο ρυθμό. Ένας από αυτούς είναι και ο κυριακάτικος απέναντι στο Λαύριο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε με την εκτός έδρας νίκη της επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα.

Από μέρους μας επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης ούτε περίπτωση υποτίμησης του αντιπάλου.

Τα ξαναλέμε σύντομα.  Κωνσταντίνος

Το Λαύριο – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERT Sports.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News