Διακοπές... στο γυμναστήριο για Γκιστ
Ο Τζέιμς Γκιστ αποκάλυψε στις τελευταίες του δηλώσεις ότι δεν πήγε διακοπές το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να γυμναστεί και να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα ενόψει της νέας περιόδου.
Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένος από ποτέ στην εκδήλωση των πρασίνων για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΕΖΑ.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Πιστεύω ότι έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Ο τρόπος με τον οποίο “έχτισε” την ομάδα φέτος ο κόουτς Πασκουάλ βασίστηκε στην εμπειρία όλων των παικτών, στην κατανόηση του παιχνιδιού, την εποχή του χρόνου που πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να παίξουμε.
Έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν παίξει με επιτυχημένες ομάδες και ξέρουν τι πρέπει να κάνεις για να νικήσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Ο στόχος μου είναι πάντα να προοδεύω και να γίνομαι καλύτερος. Το καλοκαίρι δεν πήγα διακοπές, ούτε χαλάρωσα, ήμουν συνέχεια στο γυμναστήριο και δούλευα.
Η επιθυμία μου είναι να κάνω ότι μπορώ καλύτερα και να προσφέρω στην ομάδα και αυτή τη χρονιά. Τελικά θέλω να παίξω σε άλλο επίπεδο και να κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα. Αυτό είναι το σπουδαιότερο πράγμα για μένα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκιστ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις
- Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!»
- «Πάγωσε» την Ευρώπη ο Γιαννακόπουλος! Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Το Depth Chart μετά την απόκτηση του Χέιζ - Ντέιβις
- Το παρασκήνιο της ανατροπής: Έτσι πυροδότησε τη «βόμβα» Χέιζ-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός