Φουλ για Τζέιμς ή Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός!

Ρεαλιστικό σενάριο ή «ευσεβής πόθος» για Τζέιμς

Ο Παναθηναϊκός κινείται και για την απόκτηση γκαρντ, αφού οι “πράσινοι” έχουν δει το πρόβλημα στην περιφέρεια και, σύμφωνα με το Sport24, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε το “πράσινο” για να ενισχυθεί η ομάδα!

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα κινηθούν για την απόκτηση guard και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους Μάικ Τζέιμς και Κιθ Λάνγκφορντ, με τους δύο παίκτες να είναι θετικοί στο να φορέσουν την φανέλα του “τριφυλλιού”!

Ο Μάικ Τζέιμς έχει συμβόλαιο με τους Πέλικανς, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει εκεί και μετά τις 8/2, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ελεύθερος από την Κίνα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα κληθεί να διαλέξει ποιος από τους δύο θα αποκτηθεί (υπάρχει και το ενδεχόμενο θετικής ή αρνητικής κατάληξης της μεταγραφής να κριθεί και από την τιμωρία της Euroleague στον Γιαννακόπουλο), ενώ ο Μάρκους Ντένμον μοιάζει το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το “τριφύλλι” εφόσον τελικά αποκτηθεί νέος γκαρντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News